Menu

VELKOMMEN TIL MOGENS OG TAK TIL KHALED

image
21. juli 2024 kl. 09:30
Vi er glade og stolte over at kunne præsentere Mogens Krogh som ny cheftræner for serie 1.
- Mogens ved en masse om fodbold og har et godt tag i de unge spillere. Og dem har vi en del af på serie 1. Derfor er vi rigtig glade for, at Mogens har sagt ja til at være træner hos os, siger Bo Jeppesen, formand for HI.
Mogens Krogh har spillet 464 kampe for Brøndby og 10 landskampe. Han har de senere år haft forskellige roller i fodboldverden, senest som U19 træner i Bangsbo.
- Jeg glæder mig til at bruge min erfaring og lyst til at udvikle de unge mennesker og deres fodboldtalent. At det er i HI, gør mig ekstra glad og er en ekstra udfordring, fordi her prøver man at forene bredde og talent, det sociale med ambitioner om at vinde, siger Mogens Krogh.
Mogens Krogh vil samtidig med at være serie 1 træner også være cheftræner for U17-19 årgangen, der har tre hold tilmeldt under Hjørring Fodbold Klub (HFK) samarbejdet (HI, Bagterp og LIUF).
Samtidigt vil HI gerne sige stor tak til Khaled Karmani, der stopper efter en sæson, der endte med playoff kamp om oprykning til Jyllandsserien.
- Jeg har stor respekt for Khaled, som jeg kender gennem mange år som træner. Vi håber at se Khaled i en anden trænerrolle i HI, når han har slappet af og fået nye kræfter. Det er også vigtigt , at vi kan fastholde Morten Weinkouff som cheftræner i serie 2, og Morten Møller og Jens Madsen som trænere for serie 4. Vi håber, at vi kan fastholde to serie 4 hold i næste sæson. Det arbejdes der på lige nu, siger Bo Jeppesen.
Mogens glæder sig til at give den gas på banen sammen med jer spillere og den første træning bliver umiddelbart efter Dana Cup. I hører nærmere!
Luk